Przekazanie środków z Balu Charytatywnego

17902186_1881988728684267_1659701130_o

Spotkanie z naszymi podopiecznymi, by móc wreszcie przekazać zebrane na balu środki, to najmilszy efekt naszej pracy i najlepszy moment dla działalności charytatywnej.  Środki te z pewnością pomogą w walce z chorobą dzieci, a Państwo Magdalena i Artur Genczelwscy oraz Adam i Anna Żabierek będą mieli większe możliwości leczenia swoich dzieci.

Przypomnijmy, że zarówno Amelka jak i Antoś zmagają się z wadami serca dotyczącymi braku jednej z komór, a ich droga prowadząca do powrotu do zdrowia, jest niestety jeszcze bardzo długa. Wszystkich czekają trudne chwilę, jednak walczy się do końca i my o tym wiemy! Jedną z milszych części zarówno dla rodziców jak i dla nas było właśnie spotkanie się z Amelka, jej rodzicami i tatą Antosia, by przekazać zebrane na balu środki, czyli zrealizować cel naszych działań!

Dziękujemy wszystkim, którzy zaangażowali się w naszą pracę i są w stanie poświęcić się dla dobra innych. Bez wsparcia wielu osób, nie udałoby się nam skutecznie zrealizować planu, który założyliśmy sobie jako Fundacja. Przez to my możemy podejmować realne działania, które wesprą naszych podopiecznych w walce z chorobą. Trzymamy kciuki za Antosia, który przebywa w szpitalu i już walczy ze swoją chorobą!